Filosofi

duck-rabbit-blaa

Alt afhænger af øjnene, der ser!

Den gode advokat ser ikke kun det, der står med småt, men også det, der slet ikke står.
Ligesom han lytter efter det, der ikke bliver sagt.

Vores logo med det ”ikke-trykte H skal minde os om dette.

Vi er handlekraftige – Vi er ukomplicerede

… og vi sætter en ære i at være til rådighed, når DU har brug for det.

For os er den gode advokat for sin klient, det samme som en lods er for skibets kaptajn: han hjælper med at få skibet sikkert frem, særligt når det sejler under uvante forhold og i vanskelige farvande.

Vi ser ikke kun udfordringer – Vi ser muligheder og løsninger

Kompetencer

Vi arbejder med stort set al erhvervsret for virksomheder og organisationer og med alle økonomisk-juridiske spørgsmål for private.

Vi er både blandt de mindste og de største advokatkontorer. Alle advokater har sine styrker inden for visse områder. Når man kommer uden for disse, får man behov for at inddrage andre.

Når det er relevant indhenter vi udtalelser fra de fremmeste eksperter inden for netop dette område – og vi er ikke som de store advokatkontorer bundet til at skulle vælge imellem de andre advokater på samme kontor.

Derfor kan vi henvise til eller søge specialebistand hos alle – og vi kan finde netop den, der til enhver tid er den dygtigste – uden at være forpligtet til at henvise til bestemte personer, vi deler økonomi med på vores advokatkontor. Det giver en betydelig faglig integritet.